Objecten deelbaar maken

Voertuigen en andere objecten digitaal deelbaar maken zodat gebruikers met een mobiele app de objecten kunnen lokaliseren, ontsluiten en gebruiken.

Sharing Mobility

Een effectieve deeleconomie realiseren

bicycles-image

Wij maken objecten (zoals e-bikes en e-scooters) deelbaar. Voertuigen en andere objecten worden uitgerust met slimme, elektronische sloten, track-and-trace hardware en zijn altijd verbonden met Internet (Internet Of Things). De gebruikers van onze mobiele app kunnen vervolgens de mobiliteitsobjecten eenvoudig lokaliseren, ontsluiten en gebruiken.

cars-icon
Fleet management
iot-icon
IoT to locate and access asset

Use case: deelfietsen

Met de geïntegreerde Nazza-mobiliteitsoplossing worden uw deelfietsen een betrouwbare, intelligent verbonden vloot. Beheer deze gemakkelijk met uw smartphone.

Digitaliseer uw deelfietsvloot met de oplossing van Nazza, welke bestaat uit deelfietsen, app & fleet software inclusief een compleet servicepakket met uitgebreide verzekering en een professioneel onderhoudspakket. Onze oplossing verhoogt de effici├źntie van uw dagelijks leven met minimale administratieve inspanningen. Door het kunnen aanpassen van de look and feel van de fleet software, de app en de transparante rapportage, vormen deze een integraal onderdeel van uw bedrijfsproces.

bicycles2-image
gerke

PLAN EEN PERSOONLIJK GESPREK