Objecten deelbaar maken

Voertuigen en andere objecten digitaal deelbaar maken zodat gebruikers met een mobiele app de objecten kunnen lokaliseren, ontsluiten en gebruiken.

Sharing Mobility

Een effectieve deeleconomie realiseren

bicycles-image

Wij maken objecten (zoals e-bikes en e-scooters) deelbaar. Voertuigen en andere objecten worden uitgerust met slimme, elektronische sloten, track-and-trace hardware en zijn altijd verbonden met Internet (Internet Of Things). De gebruikers van onze mobiele app kunnen vervolgens de mobiliteitsobjecten eenvoudig lokaliseren, ontsluiten en gebruiken.

cars-icon
Fleet management
iot-icon
IoT to locate and access asset

Use case: deelfietsen

Met de geïntegreerde Nazza- mobiliteitsoplossing worden uw deelfietsen een betrouwbare, intelligent verbonden vloot. Beheer deze gemakkelijk met uw smartphone.

Digitaliseer uw deelfietsvloot met de oplossingen van Nazza, welke bestaat uit deelfietsen, APP & Fleetsoftware inclusief een compleet servicepakket met uitgebreide
verzekering en een professioneel onderhoudspakket. Onze oplossing verhoogd de effici├źntie van uw dagelijks leven met minimale administratieve inspanningen. Met de
mogelijkheid tot branding van de fleet-software en de APP met uw bedrijf en de transparante rapportage, wordt het gebruik van uw deelfietsvloot een integraal onderdeel van het bedrijf.

bicycles2-image
gerke

PLAN EEN PERSOONLIJK GESPREK