Urbee is momenteel in Nederland één van de grootste aanbieders van deelfietsen en exploiteert deze op verschillende plaatsen in Nederland maar inmiddels ook in het Belgische Leuven. Nazza ondersteunt Urbee bij het aanbieden van hun deelfietsen.

Naast gebruik van het mobiliteitsplatform van Nazza waarmee fietsdelen mogelijk wordt gemaakt maakt Urbee ook gebruik van eLocks en Track &Trace units waarmee de fietsen worden uitgerust door Nazza. Urbee is bezig met realiseren van groei in Nederland en ook daarbuiten. Nazza is enthousiast om deze internationale groei te kunnen faciliteren. Daarnaast is Urbee ook geïnteresseerd in verdere ontwikkeling van de markt voor thuisbezorgers en de Nazza-oplossing voor het NFC slot waarmee Urbee deze markt kan bedienen. Op de korte termijn zal daartoe een Urbee fiets met Nazza hardware worden uitgerust voor een proof of concept.

Unieke toepassing voor woningcorporatie Ymere

Voor woningcorporatie Ymere, die Urbee fietsen gebruikt, wordt een koppeling met TopDesk (standaard ERP systeem) gerealiseerd, zodat medewerkers vanaf hun werkplek makkelijk deelfietsen kunnen reserveren.