19 juni 2015

Over Ons

Over Nazza
Nazza N.V. is een initiatief en dochterbedrijf van eMagine Reality B.V.. Onze passie ligt bij het ontwikkelen van intelligente software. De mogelijkheden die ‘cloud-diensten’ bieden, brachten ons op het idee voor Nazza. Met ‘Nazza makes your car talk!’ bedoelen we dat informatie uit een auto gebruiksvriendelijk en tegen zo laag mogelijke kosten beschikbaar wordt gemaakt. We bieden fleetmanagers en berijders een op maat gesneden systeem dat voorziet in relevante, betrouwbare en realtime informatie over voertuigen, rijgedrag en locatie. Nazza is uniek en biedt ongekend gebruiksgemak, zonder ingewikkelde installatie. ‘Blackboxes’ zijn niet belangrijk, het gaat om de informatie waarmee fleetmanagers altijd en overal ‘in control’ zijn. Daarom vertelt Nazza méér!

Onze Missie

Het is onze missie om eenvoudige, gebruiksvriendelijke en kostenefficiënte informatietechnologie aan te bieden op basis waarvan klanten maximaal voordeel behalen en optimale besluiten kunnen nemen.
Onze klanten zijn organisaties met een wagenpark, autoleasebedrijven, outsourcing partners voor fleetmanagement en zakelijke berijders. Nazza biedt ze relevante, betrouwbare, realtime informatie over hun voertuigen, het rijgedrag en de voertuiglocatie.

Software centraal
Het team achter Nazza bestaat uit experts uit de software-industrie, en het richt zich op het hardware-onafhankelijk aanbieden van informatie. Daarmee onderscheidt Nazza zich van alle andere leveranciers van ritregistratiesystemen, die de ‘blackbox’ of een ander fysiek meetinstrument – dus de hardware – een centrale rol binnen hun systeem laten spelen. Door onze focus op de softwarematige mogelijkheden van ritregistratie is Nazza in staat om snel nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen en de Nazza-applicatie eenvoudig aan bestaande klantsystemen te koppelen, zonder dat daar grote investeringen mee zijn gemoeid.

Kernwoorden
Laagdrempeligheid door het ontbreken van inbouwkosten, lage initiële investeringskosten, het grote gebruiksgemak van onze cloud-dienst en de privacy die wordt gegarandeerd dankzij het gebruik van een beveiligde data-omgeving vormen de kernwoorden van onze dienstverlening.

Achtergrond
Na ongeveer een jaar voorbereiding, inclusief de ontwikkelperiode van de dienst, vond de marktintroductie van de diensten van Nazza plaats op 22 mei 2012, tijdens het Fleetmanagement Congres in Nieuwegein. Ruim een half jaar later, in januari 2013, werd Nazza N.V. opgericht. Sinds 2013 werkt het Nazza-team aan een verdere versterking van de basis. De focus ligt daarbij op het optimaliseren van de clouddiensten en het vergroten van het aantal tevreden gebruikers en klanten.

De oprichters van Nazza hebben ieder een uitgebreide achtergrond in de software-industrie. De kennis en ervaring die is opgedaan bij grote bedrijven als ANWB, Sun Microsystems en BSO Origin wordt nu toegepast om Nazza tot een succeesvol product te maken. De achtergrond van de directie maakt het mogelijk om software en diensten sneller en tegen lagere kosten te realiseren dan iedere andere aanbieder van ritregistratiesystemen.

Operationeel en Financieel Directeur: Gerke Henkes

Gerke Henkes

Technisch Directeur: Jim van Dam

Jim van Dam

Algemeen Directeur: Maarten van Vliet

Maarten van Vliet