17 november 2015

Voordelen

Effectief en milieubewust wagenparkbeheer
• Track & Trace
• Géén of slechts beperkte bijtelling
• Beveiliging en privacy
• Simpel en kostenefficient

Wagenparkbeheer
Door meer controle te houden over uw wagenpark kunt u bezuinigen op de beheerskosten. Zo kunnen leasecontracten tijdig worden aangepast en is naleving daarvan beter mogelijk als u voortdurend op de hoogte bent van alle kilometerstanden. Bovendien kan daarmee worden geanticipeerd op onderhoudskosten. Doordat Nazza helder inzicht verschaft in de capaciteitsbenutting van het wagenpark, kunt u een afgewogen beslissing nemen over de afstoot van overbodige auto’s, wat voor een verdere besparing zorgt.

Een andere manier waarop Nazza u helpt bij budgetbeheersing, is dat het systeem het mogelijk maakt om verantwoordelijke bestuurders te belonen. Nazza geeft inzicht in hun rijstijl, de daaruit voortkomende kosten voor brandstof en onderhoud en de CO2-uitstoot van een voertuig. Daardoor wordt duurzamer en bewuster rijgedrag gestimuleerd, wat goed is voor het milieu én voor uw budget. Gezien de actuele brandstofprijzen is dat geen overbodige luxe!

Track & trace
Dankzij Nazza weet u altijd waar een voertuig zich bevindt. Bij diefstal kan uw voertuig direct worden getraceerd, en dat zorgt voor een extra besparing op uw verzekeringspremie. Bovendien zorgt het systeem ervoor dat hulpdiensten sneller ter plaatse kunnen zijn als zich onverhoopt een ongeval voordoet. In zo’n situatie telt iedere seconde, tijdwinst kan dus letterlijk van levensbelang zijn!

Bijtelling en declaraties
Nazza registreert alle gemaakte ritten, en dat maakt het een stuk gemakkelijker om een sluitende administratie voor de belastingdienst bij te houden of een correcte declaratie van gereden kilometers in te dienen. Het is bijzonder eenvoudig om aan te geven of een rit zakelijk of privé is gereden. De kans op fouten wordt hierdoor veel kleiner, zodat uw administratie altijd op orde blijft. Dit zorgt voor duidelijkheid, en het bespaart u veel tijd.

Beveiliging en privacy
Met Nazza hebt u de volledige controle over uw auto of wagenpark. Daarbij maakt u, als wagenparkbeheerder of als berijder, zelf uit welke informatie voor wie beschikbaar komt. U – en niemand anders – bepaalt bijvoorbeeld of de Belastingdienst over uw gegevens mag beschikken. Kortom: u blijft de eigenaar van uw eigen gegevens! Doordat we bij het verzenden van de data gebruikmaken van een beveiligd datacenter, wordt uw ritinformatie bovendien afgeschermd tegen hackers en andere kwaadwillenden.

Simpel en kostenefficiënt
Nazza biedt een zeer eenvoudig gebruiksvriendelijk systeem aan. Plug & play en geen ingewikkelde inbouw en kosten voor monteur of vervangende auto’s. Iedereen kan de stekker zelf plaatsen in de stekkeringang van het motormanagement die in iedere auto van na 1992 in de buurt van de bestuurderszitplaats bevindt. Eenmaal ingeplugd, ontvangt hij zijn stroom van de accu en verstuurt de unitdata naar de beveiligde computeromgeving van Nazza. Vervolgens ontvangt de klant zijn inloggegevens zodat hij direct toegang heeft tot zijn gegevens en informatie via het internet met smartphone, laptop of desktopcomputer.

In de brochure leest u aanvullende informatie over Nazza