Introductie

Nazza is een expertisecentrum, autoriteit in mobiliteit. Wij denken in mogelijkheden. Nazza verbindt en vertaalt online mobiliteitsmogelijkheden en innovatie naar het dagelijks leven. Reizen is van ons allemaal en wij zijn uw duurzame onafhankelijke reispartner, wij brengen u waar u wilt zijn.

Wij zien dat er een grote behoefte is aan alternatieven voor de huidige manier van reizen. Huidige oplossingen zijn relatief duur, niet flexibel, niet duurzaam en worden zeker niet optimaal benut. Dit is jammer aangezien er steeds meer duurzame vervoersmiddelen worden aangeboden.

Wij van Nazza bouwen aan innovatieve mobiliteitsoplossingen zodat reizen voor iedereen laagdrempelig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en duurzaam is. Hoe doen wij dit? Wij bieden Mobility-as-a-Service


Management


Nazza N.V. is onderdeel van eMagine Reality B.V.

Wij hebben de verantwoordelijkheid om onze expertise in te zetten om meerwaarde te creƫren voor organisaties en de samenleving op gebied van mobiliteit. Met ons opgebouwde eco-systeem realiseren wij naadloze, efficiƫnte en duurzame mobiliteit voor iedereen.

Management Team Nazza

Partners en klanten