Met de geïntegreerde Nazza-mobiliteitsoplossing (ook te gebruiken als “White Label” worden uw deelfietsen een betrouwbare, intelligent verbonden vloot. Beheer deze gemakkelijk met uw smartphone. Van registratie tot het openen en sluiten van het slimme slot, de APP is de sleutel tot alle deelfietsen van uw vloot en begeleidt de gebruiker op een gebruiksvriendelijke manier door de bediening. U kunt eenvoudig belangrijke functies beheren met behulp van de uitgebreide fleet-software.

Digitaliseer uw deelfiets vloot met de Nazza-mobilitietsoplossingen, welke bestaat uit deelfietsen, APP & Fleetsoftware inclusief een compleet servicepakket met uitgebreide verzekering en
een professioneel onderhoudspakket , verhoogd de efficiëntie van uw dagelijks leven met
minimale administratieve inspanningen. Met de mogelijkheid tot branding van de fleet-software en
de APP met uw bedrijf en de transparante rapportage, wordt het gebruik van uw deelfietsvloot een
integraal onderdeel van het bedrijf.

De APP: De gebruiker coördineert het gehele deelfiets-huurproces via de gepersonaliseerde, gebruiksvriendelijke Smartphone-app. Tijdens de rit kan de gebruiker de deelfiets zo vaak openen en sluiten als hij wil. De meertalige Smartphone-APP is gratis beschikbaar voor de besturingssystemen iOS en Android.

Fleet-software: De fleet-software is cloudgebaseerd en brengt alle deelfiets-processen in kaart op basis van klantgerichtheid in een duidelijke en intuïtieve vorm. Het voldoet aan alle huidige richtlijnen voor beveiliging en gegevensbescherming. Toegang tot de fleet-software wordt versleuteld met behulp van een standaard webbrowser (SaaS-model).

  • Reserveer en boek een deelfiets
  • Open en sluit het slot met de App
  • Start en eindig de huur met de App
  • Fleet software inclusief statistische gegevens